مزون لباس عروس تهران | لیست بهترین مزون های لباس عروس و نامزدی
یکی از کسب و کارهای پر رونق و سود آور در دنیای امروز، داشتن مزون لباس به ویژه مزون عروس است. چرا که اکثریت مردم، حداقل یک بار در طول زندگی شان به مزون عروس مراجعه و از آن ها خرید می کنند، دوخت، فروش و کرایه ی لباس فعالیت های سه گانه ی یک مزون عروس به شمار می آید.
با توجه به جنس پارچه و یراق آلات و تزئینات خاص لباس عروس، قیمت این لباس در اغلب مزون ها به شکل تصاعدی بالا می رود. پارچه هایی نظیر دانتل، گیپور و حریر، نگین و سنگ های قیمتی و تورهای تزئینی، دستمزد خیاط، طراح لباس و سود صاحب مزون بخش های مختلف این هزینه را تشکیل می دهند.
علاوه بر قیمت بالای کار و نیاز بازار، جذابیت های این شغل نیز ترغیب کننده است، اینکه سر و کار فرد با مراسم های شادی و سرور است و مشتری های ثابتش را عروس خانم ها تشکیل می دهند؛ یک حسن بزرگ برای فعالان این صنف به شمار می آید.
برای اینکه در صنف مزون لباس، فعالیت بکنید، علاوه بر مهارت های لازم در زمینه ی شغلی به یک فضای مجهز و شیک در ابعاد نسبتا بزرگ نیاز دارید. چرا که لازم است میزهای برش، میزهای دوخت و سایر لوازم مرتبط در یک فضای مناسب قرار بگیرد و فضای لازم برای فعالیت کارکنان مهیا باشد.
بعد از اینکه فضای کار انتخاب شد لازم است وسیله های مورد نیاز تهیه شود. وسایلی نظیر:
میز برش، میز اتو، چرخ خیاطی، چرخ زیگزال، چرخ گلدوزی، اتوی بخار، اتوی پرسی، وسایل لحیم کاری، قیچی برقی و ….
همه ی این هزینه ها در کنار هزینه ی رهن و اجاره ی مزون مبلغ قابل توجهی را شامل می شود که در شهری مثل تهران میتواند حتی بالای صد میلیون را در بر بگیرد.
کارهای تولیدی که فروش و کرایه ی لباس را در برمیگیرند همیشه بیشتر از واردات لباس از کشورهای دیگر مورد اقبال عمومی قرار میگیرند. چرا که خلاقیت طراح ایرانی بیشتر به سلیقه ی ایرانی نزدیک است و خریدار این کالا به جای پرداخت هزینه ی گزاف می تواند محصول مطلوب خودش را با قیمتی به مراتب پایین تر از یک خیاط و طراح ایرانی خریداری کند. لباس های خارجی اغلب گران قیمت هستند و به درد طبقه ی خاصی از جامعه می خورند نه عموم مردم.
هرچند گفته می شود که درامد این قشر درآمد خوبی است اما باید توجه کرد که در بعضی از ماه های سال که تعداد مراسم های عقد و ازدواج کمتر می شود درآمد شاغلان این صنف نیز به مراتب کمتر می شود چرا که به دلیل اعتقادات مذهبی در ماه های محرم و صفر و رمضان مراسم های عقد و عروسی تقریبا به حالت تعطیل در می آیند.
آخرین دیدگاهها